Metoda Montessori za starejše in osebe z demenco

Seminar z naslovom "Metoda Montessori za starejše in osebe z demenco" bo potekal 15.6.2018 v Domu sv. Jožef Celje

 

Seminar bo vodil dr. Cameron J. Camp:

Mednarodno uveljavljen psiholog iz ZDA, ki že 30 let vodi in opravlja raziskave na področju gerontologije, demence in kognitivnih pristopov. Pred 20 leti je razvil Metodo Montessori za starejše in osebe z demenco in doslej vodil že preko 400 izobraževanj in delavnic po vsem svetu. Bil je vodja številnih raziskovalnih projektov, ki jih financira NIH (National Institutes of Health, ZDA), koordinator projektov za manjša podjetja in svetovalec v mnogih domovih za starejše po svetu (Avstralija, ZDA, Azija, Evropa). Trenutno vodi “Center for Applied Research in Dementia” v zvezni državi Ohio. Je soavtor več učbenikov, strokovnih publikacij, preko 150 recenziranih člankov in poglavij, gostujoči profesor na univerzah v ZDA in Avstraliji, ter član in sodelavec mnogih odborov (Division for Adult Development and Aging - American Psychological Association, Gerontological Society of America), kjer aktivno sodeluje in poskuša spreminjat svet ljudi, obolelih za demenco.

 

Metoda Montessori:

Metoda dela s starejšimi in osebami z demenco, ki prinaša nove pristope, znanja in veščine, kako v praksi - vsakodnevno živeti usmerjeno na uporabnika.

 

Ob koncu predavanja bodo slušatelji prejeli potrdila o udeležbi. Program je v postopku pridobivanja licencnih tock pri Socialni zbornici Slovenije in Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije.

 

Kotizacija:

Za eno osebo: 100 EUR
Za več oseb iz iste ustanove: prvi 100 EUR, drugi 80 EUR, tretji/četrti in ostali 60 EUR.

 

Prijave sprejemamo do 15. 5. 2018 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali na telefon (0)59 073 800.

Za dodatne informacije pisite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Program seminarja

 

Prijavnica