10. tabor sedečega smučanja
od torek, 23. januar 2018 -  08:00
do četrtek, 25. januar 2018 - 17:00
Zveza paraplegikov Slovenije je v soorganizaciji z Zvezo za šport invalidov Slovenije -Paraolimpijskim komitejem pripravila že 10. tabor sedečega smučanja, ki je potekal na Rogli od 23. do 25. januarja 2018.
Pri dogodku so sodelovale in pomagale študentke tretjega letnika študijskega programa Delovne terapije Zdravstvene fakultete in njihova predavateljica mag. Alenka Plemelj, ki že deset let sodeluje pri izvedbi tabora.
Ob jubileju je organizator pripravil slovesnost, kjer so se ozrli v preteklost, podelili priložnostna priznanja ter smelo pogledali v prihodnost. Ob tem mejniku se je Zveza paraplegikov Slovenije spomnila tudi partnerjev, ki so pomagali, da je kamp danes tako uspešen.
Priznanje za podporo in pomoč pri izvedbi (organizacijo in promocijo) so prejeli: Zveza za šport invalidov - Paraolimpijski komite, Oddelek za delovno terapijo Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani, paraolimpijec Gal Jakič, podjetnik Peter Osterveršnik, Nika Šuc, prof. športne vzgoje in specialne pedagogike, Brigita Jevšenak, naj-prostovoljka, dipl. del. ter. in mag. Alenka Plemelj, predavateljica na Zdravstveni fakulteti.
Zbrane je pozdravila tudi izr. prof. dr. Darja Rugelj, prodekanja za kakovost Zdravstvene fakultete v Ljubljani. V imenu fakultete se je zahvalila za priznanje ter možnost za praktične izkušnje, ki jih dobijo študentke fakultete ob sodelovanju na taborih.
Prispevek si lahko ogledate: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174515705 (21.50 in 27:10 minuta)
 
Fotogalerija (Avtor fotografij: Drago Perko):
{gallery}ZDTS/slike/Ski_Rogla_2018{/gallery}
ZDTS

Zbornica delovnih terapevtov Slovenije
Strokovno združenje

  • Linhartova c. 51
    1000 Ljubljana

Kontakt

  • m:  041 / 966 549
  • @: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Uradne ure:
    petek - ponedeljek,
    od 12.00 do 14.00 ure
© 2019 Zbornica delovnih terapevtov Slovenije - strokovno združenje. Vse pravice pridržane. Izdelava strani baggia.si